WIE ZIJN WIJ?

 
In Car Systems is een initiatief van drie ervaren auto elektronica monteurs  welke is  ontstaan door hun passie voor alles wat met de auto te maken heeft. Ieder inmiddels al meer dan 30 jaar ervaring in de autobranche en een degelijke opleidingen zowel algemeen in de autobranche als auto elelektronica .
Daarmee kunt u vaststellen dat u kunt rekenen op InCarSystems.nl als het gaat om de professionele inbouw van alle auto elektronica.

En dat is wel een prettig gevoel!

 
Contact
4692
4681

ZO WERKEN WE

 
Montage
Professionele montage van alle onderdelen

 

Luxe kabelafwerking en gebruik van speciale linnentape

 

Controle van reeds aanwezige montages

 

Fotoreportage van de uitgevoerde werkzaamheden

 

Standaard 1 Jaar garantie op montage werkzaamheden 

Op locatie
We werken altijd op locatie. Dat is voor u veel makkelijker.. Niet zitten wachten met slechte koffie en veel te oude maandblaadjes, nee gewoon lekker thuis, op het werk of op de camping.
En voor Ons ?  Scheelt het een hoop huur aan een duur pand waardoor wij U geen  voor minder geld een beter service kunnen verlenen.
Wij hebben altijd al ons gereedschap in onze goed uitgeruste service wagens bij ons.
Garantie
Natuurlijk gaat er wel eens iets kapot na montage. maar wij verwachten van u niet dat u de systemen zelf uitbouwt en opstuurt om de garantie te controleren… Nee, als iets niet naar wens werkt of kapot is, dan komen wij binnen de garantie ook weer gratis naar u toe om het probleem te verhelpen.

dus geen garantie tot de stoep, maar garantie bij u op de stoep!

 
 

 

Comfort seystemen

Voorkom schade en ongelukken en verzeker u zelf van veilig rijden met een van de comfort systemen van Aafjes In Car Systems. Camera’s,
sensoren, dash-cams, cruisecontrol…
Read more

OP LOCATIE

We werken (bijna) altijd op locatie. Dat is voor u veel makkelijker.. Niet zitten wachten met slechte koffie en veel te oude maandblaadjes, nee gewoon lekker thuis, op het werk of op de camping.Read more

DIENSTVERLENING

Met de dienstverlening van In Car Systems beschikt u over een flexibele, professionele automotive partner. Ik ben altijd op zoek naar gepassioneerde bedrijven die de monteur zien als visitekaartje van de onderneming. Ik bouw mee aan de unieke uitstraling van uw bedrijf.Read more

 
30JAAR ERVARING
RITTENREGITRATIE SYSTEMEN GEMONTEERD
CAMERA'S GEMONTEERD
STUUR EEN BERICHT... OMDAT HET KAN!BERICHT