• ✔ PROFESSIONELE MONTAGE
  • ✔ WERKEN OP LOCATIE
  • ✔ 1 JAAR GARANTIE OP MONTAGE

Auto camera systeem

 

Als u alles rond de auto goed in de gaten wilt kunnen houden, ook als u er zelf niet in zit, dan biedt een auto camera systeem van In Car Systems uitkomst. Afhankelijk van uw wensen en de auto, bestaat dit systeem meestal uit vier camera’s: een aan de achterzijde, een aan de voorzijde en een aan elke zijkant. Het beeld van deze vier camera’s wordt vaak digitaal samengevoegd tot een panoramabeeld van 360 graden, waarop u alles rondom de auto goed ziet.

Contact Wat we doen

3851

De vele mogelijkheden van een auto camera systeem

Er zijn veel redenen voor het aanschaffen van een auto camera systeem bij In Car Systems. Het systeem kan bijvoorbeeld gebruikt worden als achteruitrijcamera: als de auto in zijn achteruit wordt gezet, schakelt het camerasysteem automatisch over naar de camera achterop de auto. Het beeld van deze camera krijgt u vervolgens op het beeldscherm voor in de auto, zodat u goed kunt zien of er obstakels achter u liggen. Maar u kunt het ook als beveiligingssysteem gebruiken, omdat u altijd de omgeving van de auto in de gaten kunt houden.

Waarom laat u een auto camera systeem installeren?

Steeds meer nieuwe auto’s zijn al voorzien van een of meer camera’s rondom de auto. Hiermee wordt de veiligheid gewaarborgd, bijvoorbeeld dat de auto zelf kan registreren of u op het punt staat tegen een object aan te rijden. Maar ook voor systemen die dienen voor het gemak van de gebruiker, zoals automatische inparkeer mogelijkheden. Voor autonoom rijdende auto’s is een 360 graden camera systeem zelfs noodzakelijk om nergens tegenop te kunnen rijden. Of het nu voor veiligheid, controle of gemak is: neem vandaag nog contact op met In Car Systems via 0187-631450 of 06-21282727 om te kijken of we deze camera’s in uw auto kunnen installeren.

Bekijk ook

Achteruitrijcamera voor camper | Park safety light | Dashcam voor en achter
Nodig me uit voor een bak koffie...Koffietijd!