• ✔ PROFESSIONELE MONTAGE
  • ✔ WERKEN OP LOCATIE
  • ✔ 1 JAAR GARANTIE OP MONTAGE

Auto inbouw

 

De beste manier om uw (oude) auto nog een stukje comfortabeler te maken, is auto inbouw. Soms bent u nu eenmaal verliefd op een auto die u al jaren met veel plezier rijdt, maar die niet meer meegaat met de gemakken van de huidige tijd. Het mist bijvoorbeeld een goede autoradio, een navigatiesysteem of een achteruitrijcamera. In Car Systems kan al deze onderdelen en nog veel meer in alle type auto’s voor u inbouwen.

Contact Wat we doen

3851

Wat houdt auto inbouw bij In Car Systems in?

Wij kunnen in uw auto inbouwen wat u wilt. Dat betekent niet alleen maar het plaatsen van het gekozen product, maar ook het netjes wegwerken van eventuele kabels en het testen of het product doet wat het moet doen. Wij regelen een upgrade van de functionaliteiten van uw auto, zonder dat het eruit ziet alsof het niet in uw auto hoort. Waarom zou u een nieuwe auto kopen voor nieuwe technische snufjes wanneer u ze voor veel minder geld ook gewoon in uw oude vertrouwde auto kunt laten inbouwen?

Vakkundige inbouw op locatie

Wij hebben al vele jaren ervaring met het inbouwen van bijna alle denkbare apparatuur in allerlei type auto’s. Als u zeker wilt zijn dat de inbouw degelijke en vakkundig uitgevoerd wordt, bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast komen wij op locatie inbouwen: dat scheelt weer een rit en verspilde wachttijd. Kijk eens rond in onze webshop welke artikelen wij aanbieden en schroom niet om contact met ons op te nemen via de nummers 0187-631450 of 06-21282727 wanneer u meer wilt weten over wat wij in uw auto kunnen inbouwen.

Bekijk ook

Auto gps tracker | Voertuigvolgsystemen | Inbouwspecialist
Nodig me uit voor een bak koffie...Koffietijd!