• ✔ PROFESSIONELE MONTAGE
  • ✔ WERKEN OP LOCATIE
  • ✔ 1 JAAR GARANTIE OP MONTAGE

Brandstofbesparing

 

Vooral bedrijven die (dagelijks) veel auto’s op de weg hebben, zijn gebaat bij brandstofbesparing. Brandstof is in Nederland nou eenmaal niet goedkoop en het is dan ook een grote kostenpost voor logistieke bedrijven. Om auto’s zo zuinig mogelijk te laten rijden, wordt er veel verwacht van de chauffeurs. Het juist omgaan met de auto kan tenslotte zorgen voor een zo efficiënt mogelijk brandstofgebruik. Maar er komt veel meer kijken bij brandstofbesparing.

Contact Wat we doen

3851

Hoe kunt u brandstofbesparing bewerkstelligen?

U kunt natuurlijk uw chauffeurs uitleggen hoe ‘Het Nieuwe Rijden’ toegepast dient te worden. Dit betekent bijvoorbeeld dat er zo min mogelijk toeren gemaakt moeten worden, dus dat men vaak moet doorschakelen. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan, vooral voor chauffeurs die al vele jaren op hun eigen manier rijden. Een oplossing kan het Eco Drive systeem zijn dat In Car Systems aanbiedt. Dit is een systeem dat chauffeurs automatisch laat rijden op een manier die zal resulteren in een significante brandstofbesparing. Het systeem beperkt automatisch de hoeveelheid gas die een chauffeur kan geven en het toerental dat de motor maximaal kan maken. In Car Systems kan dit systeem op locatie komen inbouwen en uitleggen. Bij de installatie kiezen wij de waardes die het best zijn voor het type auto dat u rijdt.

Ontvang professioneel advies

Wij weten hoe u de grootste brandstofbesparing kunt behalen voor uw specifieke wagenpark. We kunnen tips en adviezen geven en bieden systemen aan die het rijgedrag van uw chauffeurs analyseren en sturen. Brandstofbesparing door ongewenst, onzuinig rijgedrag, wordt op die manier onmogelijk gemaakt. Neem contact met ons op via 0187-631450 of 06-21282727, dan zetten we de voordelen voor u op een rijtje.

Bekijk ook

Belastingdienst rittenregistratie | 360 graden camera auto | Led werklamp
Nodig me uit voor een bak koffie...Koffietijd!