• ✔ PROFESSIONELE MONTAGE
  • ✔ WERKEN OP LOCATIE
  • ✔ 1 JAAR GARANTIE OP MONTAGE

Inbouwspecialist

 

Bent u op zoek naar een inbouwspecialist voor apparatuur in uw auto, bijvoorbeeld voor de inbouw van ledlampen, gps trackers, autocamera’s en nog veel meer? De specialisten van In Car Systems kunnen bijna alle apparatuur in uw auto inbouwen. Het maakt niet uit welk type auto u rijdt, wij weten hoe we de door uw gewenste systemen zo vakkundig mogelijk moeten inbouwen. Wij focussen ons volledig op het inbouwen van een groot aanbod apparatuur in (bedrijfs)auto’s en kunnen dus met recht een inbouwspecialist genoemd worden.

Contact Wat we doen

3851

Deze inbouwspecialist komt bij u aan huis

In Car Systems installeert niet alleen alles wat u wilt in uw auto, we komen het ook nog eens doen bij u op locatie. U hoeft de deur niet uit, wij hoeven geen dure showroom te betalen. Een win-win situatie dus! Geen inbouwspecialist waar u in een ouderwetse, kale ontvangstruimte tijdens het wachten moet bladeren door achterhaalde, gescheurde magazines. U werkt gewoon door terwijl wij bij u op locatie aan uw auto sleutelen. Een inbouwspecialist aan huis dus!

Wat bouwt In Car Systems zoal in?

Misschien is het antwoord op deze vraag wel: wat niet? Wij hebben veel ervaring met het inbouwen van allerlei technische snufjes voor in uw auto. In onze webwinkel krijgt u een aardig idee van wat wij zoal bieden. Misschien heeft u zelf al apparatuur liggen dat u graag vakkundig geïnstalleerd wilt hebben, of moet er juist iets uit uw auto gehaald worden. Neem vooral contact met ons op door te bellen met 0187-631450 of 06-21282727 wanneer u meer informatie wenst te ontvangen over wat wij hierbij voor u kunnen betekenen.

Bekijk ook

Eco Drive auto | Auto camera systeem | Rittenregistratie MKB
Nodig me uit voor een bak koffie...Koffietijd!